Generali arbeidsongeschiktheidsverzekering

Update 23-2-2018:

Vanwege de overname van Generali Nederland door ASR stoppen per 25 maart 2018 de mogelijkheden om nieuwe inkomensverzekeringen via Generali af te sluiten. Voor alle bestaande Generali relaties verandert er voorlopig niets.

Generali voert een complete range arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Goed en compleet zijn de Generali Extra AOV en de Generali Exact AOV. De Generali AOV Extra heeft een volledige verzekeringsdekking met nette voorwaarden en veel extra vergoedingen. De acceptatieleeftijd van deze verzekeraar is tot 59 jaar waarmee ze wat ons betreft een pluim verdienen. Naast de Extra AOV biedt Generali ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering zonder inkomenscorrectie onder de productnaam Generali Exact AOV. Kwalitatief uitstekend product en bijzonder geschikt voor ondernemers met schommelende inkomsten.

Wilt u meer informatie ontvangen over Generali arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? Wij sturen het u graag toe. 

Voor objectief advies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u bij de AOVspecialist aan het juiste adres.

Overzicht AOV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!