Amersfoortse introduceert de 2.5 AOV met beperkte uitkeringsduur

De Amersfoortse introduceert met de AOV 2.5 een arbeidsongeschiktheidsverzekering met beperkte uitkeringsduur van maximaal 2 of maximaal 5 jaar uitkering volgens het beroepscriterium.  Als u na deze periode nog steeds arbeidsongeschikt bent,  stopt de uitkering én de verzekering. U bent dan dus niet meer verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid en deze inkomstenbron vervalt.

Deze verzekering is dus zeker niet voor iedereen geschikt en ook niet als volledige oplossing te kwalificeren.  U kunt maximaal 90%  van uw gemiddelde inkomen over de afgelopen 3 jaar verzekeren met een maximum van € 50.000. De eigen risicotermijn is naar keuze 14, 30 of 60 dagen.


Wat zijn de risico’s en nadelen van deze verzekering?

De 2.5AOV  heeft een beperkte uitkeringsduur.  Als deze duur is verstreken, stopt niet alleen de uitkering maar ook de hele verzekering!  Uw (beperkte) vangnet vervalt dan. Het zal dan normaal gesproken niet mogelijk zijn een andere inkomensverzekering af te sluiten, ook niet bij andere verzekeraars! 


Klik hier voor de Amerfoortse voorwaarden AOV2.5
Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!