Eigen bijdrage herbeoordeling bij Aegon vooraf betalen

Vanaf 1 september 2016 past Aegon haar nieuwe polisvoorwaarden ook toe voor bestaande verzekerden per contractvervaldatum.   De meeste aanpassingen vallen als verbetering te noteren. Toch jammer dat er een - in onze ogen onbegrijpelijke - verslechtering is doorgevoerd op de nieuwe voorwaarden ten aanzien van herbeoordeling bij arbeidsongeschiktheid.  Aegon verlangt hiervoor in haar nieuwste voorwaarde nr. 1449 een eigen bijdrage van € 500,= bij een verzekerde uitkering van bruto € 30.000,=  of meer per jaar.  Vooraf te betalen!  Waarom?

Uiteraard beseffen wij samen met onze klanten dat een herbeoordeling geld kost. Het opwerpen van een financiële drempel is echter ongewenst. De reserves gaan er doorgaans hard doorheen bij arbeidsongeschiktheid bijvoorbeeld door de wachttijd of vertraging van uitbetaling.  De klant kan in de praktijk dus al maanden aan het sabbelen zijn op eigen vermogen, wachtende op een uitkering waarbij verzekeraar eerst geld wil zien voor een herbeoordeling.... Stel de klant centraal Aegon en laat deze eigen bijdrage achterwege met bijbehorende impact voor uw totale schadelast. Dat is ons welgemeende advies aan Aegon!  

 Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!