Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en afsluiten

Het inhoudelijk vergelijken van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is specialistenwerk. Om die reden maken financieel planners, accountants maar ook generalistische financieel adviseurs gebruik van onze expertise.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering valt sinds 1 januari 2013 onder de zwaarste categorie "complexe verzekeringen". Het kantoor moet beschikken over een AFM vergunning Inkomensverzekeringen. De adviseurs moeten beschikken over het Inkomen diploma en deze geldig houden middels PE educatie en periodieke examens. Het AOV advies moet doorlopend voldoen aan specifieke normen. AOVspecialist is hierop gaan voorsorteren vanaf 2004!

Doorlopend zijn er wijzigingen in marktaanbod, productvoorwaarden en tarieven. Tussentijds zijn er in de praktijk veel verschillende scenario's waardoor uw verzekering moet worden aangepast. Het vergelijken is dus geen eenmalige exercitie! Wij zorgen door periodiek contact en met behulp van checks dat uw AOV blijft aansluiten op de actualiteit.

Ook voor een second opinion bent u bij AOVspecialist aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar onze mogelijkheden en condities.

 Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!