Wat zeggen onze klanten

Door de jaren heen hebben we veel feedback van onze klanten mogen ontvangen. Lees hieronder hoe een aantal van onze klanten de dienstverlening van aovspecialist.nl hebben ervaren. Wilt u uw eigen ervaring met aovspecialist.nl delen? Klik dan op de button hieronder.

Deel uw ervaring
Datum: 22-02-2024

Jeroen is snel en zorgt voor professioneel advies. Daarnaast goed advies bij de keuze tussen verschillende verzekeraars.

Datum: 17-02-2024

Ik ben zeer kundig, pro actief en servicegericht geholpen met AOV verzekering.

Datum: 22-01-2024

Jeroen van Lunsen heeft mij geadviseerd voor mijn AOV. Kundig, helder en erg prettig in de communicatie

Datum: 19-01-2024

Prettige persoonlijke benadering. Goed benaderbaar voor vragen. Bedankt

Datum: 15-01-2024

Van begin af aan was duidelijk wie er als risicodrager ging optreden! Op recommandatie ben ik bij Henst & Lunsen terecht gekomen. Fijn dat ik als branchegenoot de volgende parameters heb mogen ervaren: vakbekwaamheid, helderheid en snelheid. Bedankt. Patrick Janssens

Datum: 15-01-2024

Bedankt bij alle hulp bij het afsluiten van een AOV-verzekering, wat mij zelf (zonder hulp van een tussenpersoon) niet lukte.

Datum: 14-01-2024

Wij zijn heel kundig geholpen door Rob Wolters met het afsluiten van een passende AOV. Rob dank daarvoor!

Datum: 09-01-2024

Rob Wolters heeft mij uitstekend bijgestaan bij het selecteren en afsluiten van passende AOV. Het vakkundig advies was zeer welkom. Bedankt!

Datum: 27-11-2023

goed, snel en vakkundig geholpen door Jeroen van Lunsen voor mijn bedrijfs-, en beroeps aansprakelijkheid verzekering

Datum: 23-11-2023

Jeroen van Lunsen heeft mij geholpen met het sluiten van een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Zeer tevreden over de dienstverlening van Jeroen. Deskundig, vriendelijk, behulpzaam en reageert snel. Bedankt!!

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.4

Op basis van 334 beoordelingen in de afgelopen 3 jaar

Deel uw ervaring

Na het afsluiten van een verzekering of de afhandling van bijvoorbeeld uw schade kan het zijn dat u een mail van ons ontvangt waarin u wordt gevraagd om onderstaand formulier in te vullen.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Wij ontvangen graag uw reactie, hiermee kunnen we onze dienstverlening aanpassen op uw wensen/voorkeuren. In uw beoordeling kunt u aanvullende informatie geven. Dit geeft ons inzicht in wat we goed doen of nog kunnen verbeteren.