Goudse Ondernemers AOV tariefwijzigingen

Verzekeraar de Goudse heeft aangekondigd per 29 juni 2017 enkele wijzigen te zullen doorvoeren binnen de Ondernemers AOV.  Enerzijds betreft het een herschikking van het tarief en indeling beroepenlijst, anderzijds betreft het een wijziging die in de plaats komt voor de huidige "Instap- en starterskorting".  

Verzekeraar de Goudse heeft aangekondigd per 29 juni 2017 enkele wijzigen te zullen doorvoeren binnen de Ondernemers AOV. Enerzijds betreft het een herschikking van het tarief en indeling beroepenlijst, anderzijds betreft het een wijziging die in de plaats komt voor de huidige "Instap- en starterskorting". Voor een aantal beroepen zal De Goudse AOV meer concurrerend worden, voor andere beroepen juist minder concurrerend. De wijziging zal geen betrekking hebben op lopende polissen binnen het product Ondernemers AOV.

De nieuwe kortingsregeling is uitgesplitst op aanvangsleeftijd van de verzekeringnemer. Is deze bij aanvragen van de verzekering 50 jaar of ouder dan volgt 5% doorlopende korting gedurende de hele looptijd. Is de aanvrager bij het afsluiten van een Ondernemers AOV niet ouder dan 50 jaar dan is er de keuze voor aanvangskorting jaar 1 (30%), 2 (10% en jaar 3 (5% of doorlopende korting van 5% gedurende de hele looptijd.

Meer nieuws over arbeidsongeschikt­heids­verzekering­en

26-10-2022

Overname Generali door ASR

Verzekeraar ASR heeft aangekondigd Generali te willen overnemen. De voorgenomen transactie moet nog worden goedgekeurd door de autoriteit Consument & Markt en DNB. De beide verzekeraars hopen het overnameproces Q1 2018 te hebben afgerond. Op dat moment is er wederom een AOV en verzuim aanbieder

Lees verder
26-10-2022

Movir AOV mogelijk tot eindleeftijd 68 jaar

 De eindleeftijd 68 jaar wordt aangeboden op alle actieve verzekeringen van Movir voor medici, zakelijk professionals en ondernemers. Voor enkele beroepen geldt een uitzondering. Ook oudere starters kunnen aov aanvragen Door het verhogen van de eindleeftijd kunnen medici, zakelijke professionals en ondernemers tot hun 63ste

Lees verder
26-10-2022

Goudse Ondernemers AOV tot eindleeftijd 68 jaar

Vanaf 8 februari is de Goudse Ondernemers-AOV beschikbaar met een maximale eindleeftijd van 68 jaar. Deze verhoogde eindleeftijd is niet alleen voor nieuwe maar (afhankelijk van beroep!) ook voor bestaande verzekerden (tot maximaal 59 jaar) mogelijk.   

Lees verder
26-10-2022

Productiestop Generali per 25 maart 2018 in verband met overname ASR

Vanwege de overname van Generali Nederland door ASR stoppen per 25 maart 2018 de mogelijkheden om nieuwe schade- en inkomensverzekeringen via Generali af te sluiten. Voor alle bestaande Generali AOV relaties verandert er voorlopig niets.

Lees verder
26-10-2022

Compensatie zwanger en zelfstandig

Aanvragen compensatie zwangere zelfstandige Indien u tussen 7 mei 2005 en 3 juni 2008 als zelfstandige werkte en een kind heeft gekregen, dan heeft u mogelijk recht op een compensatie van € 5.600 bruto per kind. Deze compensatie kunt u aanvragen bij het UWV. Uitgebreide

Lees verder