Ascender coacht klanten met een Reaal AOV

Sinds 1 maart jl. kunnen klanten met een Reaal AOV zowel privé- als werkgerelateerde onderwerpen bespreken met een coach van Ascender. Ook hun inwonende kinderen en partner mogen er gebruik van maken. Zonder extra kosten.

Gericht op ondernemers

Zelfstandig ondernemers zijn gedreven om op verschillende terreinen maximaal te presteren. En daar mogen ze trots op zijn. Wel is een goede balans tussen werk en privé dan belangrijk. Met Reaal Lijfwacht helpen we onze klanten om deze balans te houden of terug te vinden. Dit doen we door coaching die specifiek is gericht op zelfstandigen. Zodat ze kunnen blijven genieten. Van hun onderneming of praktijk én van hun privéleven.

Samenwerking met Ascender

Bij Reaal Lijfwacht streven we continu naar verbetering van onze dienstverlening. Daarom oriënteren wij ons regelmatig op de kansen en mogelijkheden die er zijn in de markt om de dienstverlening richting klanten te optimaliseren. Ook na een jarenlange en prettige samenwerking met onze samenwerkingspartner Resilians vonden we het zinvol ons ook een beeld te vormen van andere aanbieders in de markt op het gebied van coaching. We waren zeer gecharmeerd van de ruime dienstverlening van Ascender die goed aansluit bij de wensen van onze klanten en hebben besloten om voor coaching over te stappen naar deze dienstverlener. Sinds 1 maart jl. is de samenwerking op het gebied van coaching een feit.

Programma VerzekerdVitaal

Ascender biedt je klant psychologische begeleiding bij privé- en werkgerelateerde vraagstukken via het preventieve programma VerzekerdVitaal. Dit programma wordt uitgevoerd door de ervaren psychologen van Ascender, die enerzijds klinisch geschoold en anderzijds organisatie-deskundig zijn. Deze combinatie van kennis en vaardigheden maakt de Ascender psycholoog uniek in dit werkveld.

Vertrouwelijk

Ascender werkt volledig onafhankelijk en vertrouwelijk. Reaal ontvangt dus geen informatie over de gesprekken met de coach en eventuele persoonlijke ontwikkelingen.

Wat kost een coachtraject?

Heeft u een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal? Dan mag u zonder extra kosten een coachtraject starten.

Meer informatie ontvangen? Bel Henst & Lunsen op 0342-401945

Meer nieuws


Snellere en ruimere dekking beroepsaansprakelijkheid voor ICT ondernemingen met USA / Canada gerelateerde omzet
Voor ICT ondernemingen met een omzetniveau tot € 10.000.000,- per jaar kunnen wij direct tarieven beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verstrekken op basis van werelddekking ( inclusief VS en...
Lees verder
 
Wordt het voorkomen van arbeidsongeschiktheid onderschat?
In mijn gesprekken die ik als adviseur met relaties heb, gaat het vaak over de vraag hoe verzekeraars omgaan met uitkeren op het moment dat je als verzekerde arbeidsongeschikt raakt. Deze vraag is natuurlijk va...
Lees verder
 
Gehackt? Bel de Cyberwacht
De Cyberwacht is de spoeddienst bij hacks, een initiatief van het Nederlands Cyber Collectief, bereikbaar via telefoonnummer 070-513 5555.  
Lees verder
 
Stijging maximale acceptatie leeftijd AOV Avero
Meerdere AOV verzekeraars hanteren vanwege de stijgende AOW leeftijd ook een verhoogde accepatieleeftijd. Verzekeraar Avero Achmea verhoogde recent haar acceptatieleeftijd voor nieuwe verzekerden naar 61 jaar....
Lees verder