Amersfoortse arbeidsongeschiktheidsverzekering

De Amersfoortse heeft als inkomensverzekeraar van oudsher een flink marktaandeel binnen de AOV markt. Sinds 2011 heeft Amersfoortse aanzienlijke tariefverbetering gerealiseerd voor de veilige beroepsklassen 1 en 2. Medio 2015 heeft de Amersfoortse haar productrange uitgebreid zodat zij nu over drie varianten beschikt;

  • Reguliere AOV (volledige dekking schade variant). U moet hierbij driejaarlijks uw inkomen gegevens verstrekken.
  • Flexibele AOV (volledige dekking sommen variant)
  • AOV 2.5 (dekking met beperkte uitkeringsduur 2 of 5 jaar)**

Klik hier voor de voorwaarden Amersfoortse AOV

Klik hier voor de voorwaarden Amerfoortse Flexibele AOV

Klik hier voor de voorwaarden AOV 2.5

** let op; De 2.5AOV heeft een beperkte uitkeringsduur. Als deze duur is verstreken, stopt niet alleen de uitkering maar ook de hele verzekering! Uw beperkte vangnet vervalt dan. Het zal dan normaal gesproken niet mogelijk zijn een andere inkomensverzekering af te sluiten, ook niet bij andere verzekeraars!

Tip:

Heeft u een lopende Amersfoortse AOV (regulier) en wilt af eventuele discussie over gerealiseerd inkomen?  Het is ook mogelijk uw bestaande AOV om te laten zetten naar de sommenvariant (Flexibele AOV) zonder dat uw premie stijgt. Wel zult u voor de omzetting een verkorte gezondheidsverklaring en eenmalig de inkomen bescheiden van de afgelopen drie jaar moeten aanreiken. Wel wat werk maar u krijgt er de zekerheid voor terug! De Amersfoortse arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u alleen afsluiten via geselecteerde adviseurs. Het zal u niet verbazen dat AOVspecialist hiertoe behoort. 

Wilt u meer informatie ontvangen over De Amersfoortse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? Wij sturen het u graag toe. Voor objectief advies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u bij de AOVspecialist aan het juiste adres.

Overzicht AOV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!