Amersfoortse arbeidsongeschiktheidsverzekering

De Amersfoortse is als inkomensverzekeraar per 19-4-2021 volledig geintegreerd binnen ASR. De polis voorwaarden zijn verder ongewijzigd gebleven.

Klik hier voor de polisvoorwaarden AOV individueel

Klik hier voor de polisvoorwaarden Amerfoortse Flexibele AOV 

Klik hier voor de polisvoorwaarden AOV 2.5

Klik hier voor de polisvoorwaarden Vaste Lasten AOV

 

** let op; De 2.5AOV heeft een beperkte uitkeringsduur. Als deze duur is verstreken, stopt niet alleen de uitkering maar ook de hele verzekering! Uw beperkte vangnet vervalt dan. Het zal normaal gesproken niet mogelijk zijn na twee jaar uitkering een andere inkomensverzekering af te sluiten, ook niet bij andere verzekeraars!

Tip 1:

Heeft u een lopende Amersfoortse AOV (regulier) en wilt af eventuele discussie over gerealiseerd inkomen?  Het is ook mogelijk uw bestaande AOV om te laten zetten naar de sommenvariant (Flexibele AOV) zonder dat uw premie stijgt. Wel zult u voor de omzetting een verkorte gezondheidsverklaring en eenmalig de inkomen bescheiden van de afgelopen drie jaar moeten aanreiken. Wel wat werk maar u krijgt er extra zekerheid voor terug! 

Tip 2:

Sluit u bij de Amersfoortse een AOV én een zorgverzekering af, dan ontvangt u bij het afsluiten van een restitutiepolis 5% korting en bij het afsluiten van een naturapolis 2,5% korting op de premie van uw AOV. Op de premie van uw zorgverzekering ontvangt u 10% korting op de basisverzekering, 15% korting op de aanvullende verzekering en 10% korting op de tandartsverzekering. De combinatie van een AOV met een zorgverzekering wordt bij de Amersfoortse een ‘doorgaanverzekering’ genoemd.

Kijk op https://www.amersfoortse.nl/ondernemer/doorgaanverzekering voor meer informatie

Tip 3:

Sluit u bij de Amersfoortse een AOV dan kunt u meedoen aan ASR Vitality. Dit is een gezondheidsprogramma waarmee u tot 8% cashback korting op de premie van uw AOV kan genereren. Kijk op  https://www.asr.nl/vitality voor meer informatie.

Wilt u meer informatie ontvangen over De Amersfoortse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? Wij sturen het u graag toe. Voor objectief advies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u bij de AOVspecialist aan het juiste adres.

Overzicht AOV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!