Klaverblad arbeidsongeschiktheidsverzekering

Klaverblad biedt een arbeidsongeschiktheidsverzekering met een afwijkende definitie van het criterium passende arbeid of een variant op het beroepscriterium. Deze Klaverblad AOV's zijn voor de fysieke beroepen op premie mogelijk concurrerend. Bij de veiliger beroepen zijn de tarieven van Klaverblad minder concurrerend. Let op; de Royaal AOV is geen volledig beroepscriterium. Na 2 jaar arbeidsongeschiktheid volgens beroepsbeoordeling volgt Klaverblad daarna Passende Arbeid als beoordelingscriterium voor jaar 3. Na drie jaar arbeidsongeschiktheid volgt vaststelling van de uitkering op basis van gemiddelde volgens beroepsbeoordeling en resultante AO percentage na realisatie reintegratie binnen of buiten eigen bedrijf.

Per 16 februari 2016 is Klaverblad gestart met een Royaal Opstap AOV voor ondernemers met een minimaal budget om hun AOV te regelen. Onder bepaalde voorwaarden is het uiteraard mogelijk om vervolgens over stappen naar een volwaardige(r) dekking. Dit product kent eenjarige risicopremies en wordt dus elk jaar iets duurder.

Voor hen die menen dat advies overbodig is bij een AOV en liever rechtstreeks zaken doen met een verzekeraar kunnen bij Klaverblad terecht voor slechts 87,- Euro bemiddelingskosten.

Overzicht AOV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!