Klaverblad arbeidsongeschiktheidsverzekering

Klaverblad biedt een arbeidsongeschiktheidsverzekering met een afwijkende definitie van het criterium passende arbeid of een variant op het beroepscriterium. Deze Klaverblad AOV's zijn voor de fysieke beroepen op premie mogelijk concurrerend. Bij de veiliger beroepen (klasse 1 en 2) zijn de tarieven van Klaverblad minder concurrerend. Let op; de Royaal AOV is geen volledig beroepscriterium. Bij de Royaal (Plus) AOV kunt u kiezen tussen een eindleeftijd van 58, 60, 62, 65, 67 en 68 jaar. Afhankelijk van het beroep zijn sommige eindleeftijden niet mogelijk. Na 2 jaar arbeidsongeschiktheid volgens beroepsbeoordeling volgt Klaverblad daarna Passende Arbeid als beoordelingscriterium voor jaar 3. Na drie jaar arbeidsongeschiktheid volgt vaststelling van de uitkering op basis van gemiddelde volgens beroepsbeoordeling en resultante AO percentage na realisatie reintegratie binnen of buiten eigen bedrijf.

Klaverblad is gestart met de AOV Flex voor ondernemers met een minimaal budget om hun basis AOV met beperkte uitkeringsduur te regelen. Geen volwaardige verzekeringsdekking dus. Onder bepaalde voorwaarden is het uiteraard mogelijk om vervolgens over stappen naar een volwaardige(r) dekking. Dit product kent eenjarige risicopremies en wordt dus elk jaar wel iets duurder.

Vraag vrijblijvend onze marktscan AOV aan

Overzicht AOV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!