Movir arbeidsongeschiktheidsverzekering

MOVIR kan bogen op 120 jaar ervaring in het leveren van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen!  In 1896 werd ooit de Artsen Onderlinge opgericht. Een arbeidsongeschikhtheidsverzekeraar voor artsen. Later werden hier andere medische beroepen aan toegevoegd en nog weer later ontstonden ook verzekeringsmogelijkheden voor zakelijke professionals met HBO / WO opleidingsniveau. Vanaf 2015 heeft Movir de poort ook open gezet voor de overige ondernemers via een apart product, de Soepel & Zeker AOV. De voorwaarden zijn zeer goed te noemen met als belangrijk kenmerk een sommendekking met beroepscriterium zonder taakverschuiving binnen de eigen onderneming. Om tegen een stabiele premie te kunnen leveren voert deze verzekeraar een zorgvuldig acceptatiebeleid waar voor sommige beroepen een arbeidsdeskundig rapport aan vooraf gaat. MOVIR is zeker geen prijsschieter maar kwalitatief uitermate sterk. Voor advocaten heeft MOVIR een sterk tarief (APF) met winstdeling. 

Pluspunten Movir AOV:

  • Zuiver beroepscriterium zonder taakverschuiving binnen de eigen onderneming
  • Mogelijk tot eindleeftijd 68 jaar
  • Sterke focus met doelgroep witte boorden en witte jassen
  • Ook mogelijkheden voor Medisch Specialistische Bedrijven (MSB arrangement)
  • Soepele interne processen 
  • 9 maanden carenztijd volledige zwangerschapsuitkering

Nadeel Movir AOV:

  • Premiestelling op hogere leeftijd kan soms beter

Heeft u vragen over de Movir arbeidsongeschiktheidsverzekering? Laat ze ons weten of bel ons op 0342-401945.  Voor objectief advies over uw arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u bij ons aan het juiste adres.

Overzicht AOV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!