TAF GoedGezekerd AOV

TAF heeft meerdere varianten; de GoedGezekerd AOV de BasisGezekerd AOV en de Maandlastenbeschermer Zelfstandige.  In beide gevallen is de uitkering gekoppeld aan het inkomen en de aantoonbare vaste lasten zoals gedefinieerd in haar polisvoorwaarden. 

Per 23-5-2023 is hier een variant bijgekomen voor ondernemers; de TAF InkomenZeker AOV. Deze variant is in tegenstelling tot de vaste lasten dekking gebaseerd op een te verzekeren (maximaal 85%) inkomen tot maximaal € 12.500,- per maand.  Graag noemen we kort de highlights van dit product:

  • Mogelijk om je te verzekeren tot AOW leeftijd, ook als deze in de toekomst stijgt tot maximaal 70 jaar
  • Verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid als gevolg van alle objectief medisch vastgestelde oorzaken. In ruil voor een lagere premie is er de keuze om psychische klachten niet mee te verzekeren
  • Als verzekerde heeft u onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors, ook als u niet arbeidsongeschikt bent
Overzicht AOV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!