Premie arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) berekenen

Het doorrekenen van een AOV advies is niet te doen zonder gedegen marktkennis, vergelijkingssoftware en een serieuze inventarisatie om de voor u meest passende uitgangspunten te kunnen bepalen. Zelf sleutelen aan een verzekering die uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid moet borgen vinden wij riskant. Wilt u kunnen vertrouwen op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering? Kies dan voor de AOVspecialist!

Wij beschikken over een zeer uitgebreide database met tarieven, informatie en voorwaarden van de meeste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen opgebouwd vanuit jarenlange ervaring.

Dagelijks zijn wij bezig met het beoordelen van wijzigingen binnen polisvoorwaarden en marktontwikkelingen. Wij maken het marktaanbod voor u inzichtelijk en brengen dit op veilige en begrijpelijke wijze voor u in kaart. U kunt ons ook inschakelen alleen voor de marktanalyse of controle achteraf.

Blijf allert met websites waar u zelf AOV premies kunt berekenen. Vaak tonen deze websites alleen de premie voor het eerste jaar. Ook bieden veel sites u geen voorwaardenvergelijking of controle op de uitgangspunten aan. Tot slot betaalt u bij zogenaamde "execution only " aanbieders vaak het volle pond terwijl u feitelijk uzelf als adviseur aanwijst. Binnen de Wet op het financieel toezicht (Wft) heeft de toezichthouder AFM de arbeidsongeschiktheidsverzekering niet voor niets onder de categorie "impactvol verzekeringsproduct" geplaatst.

Wilt u weten wat voor u de beste uitgangspunten zijn voor een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering? Plaats uw offerteverzoek of laat ons contact met u opnemen.Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!