Allianz Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Allianz biedt een zeer compleet assortiment arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Met name de Allianz Essentie AOV (schadeverzekering), de Allianz Absoluut AOV (sommenverzekering) en de Allianz Maatwerk AOV zien wij als toereikende producten. De Allianz Ongevallen Plus is geschikt voor ondernemers die (onterecht) denken uitsluitend door een ongeval arbeidsongeschikt te kunnen raken. 

De Fundament AOV koppelt het uit te keren bedrag aan uw vaste lasten en tegelijkertijd mag u niet meer dan 70% van uw inkomen verzekeren. Ook dit betreft een sommenverzekering waarbij u maximaal € 100.000 mag verzekeren. Gelet op de koppeling met vaste lasten zal dit doorgaans ruim voldoende zijn. 

Pluspunten Allianz AOV:

  • flexibiliteit door standaard 1 jarig contract 
  • gemiddeld een goede prijs / kwaliteitverhouding

Minpunten Allianz AOV:

  • doorlooptijden acceptatie - mutatie 
  • efficiency en empathisch vermogen bij schadebehandeling 

Wilt u meer informatie ontvangen over Allianz arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? Wij sturen het u graag toe. Voor objectief advies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u bij de AOVspecialist aan het juiste adres.

Overzicht AOV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!