Avero Achmea arbeidsongeschiktheidsverzekering

Avero Achmea biedt drie verschillende AOV producten;

  • de Inkomen Continu Compleet AOV (hetzelfde product als het Inkomenszekerplan van Interpolis)
  • de Inkomen Continu Compact AOV (basisdekking maximaal 20.000,- uitkering per jaar)
  • de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering 

De Avero Inkomen Continu staat open voor starters tot 59 jaar en voor overige ondernemers tot 54 jaar. Avero past geen inkomenstoets toe bij arbeidsongeschiktheid en heeft geen correctiebepaling opgenomen in de voorwaarden. Dit product valt te classificeren als zuivere sommendekking. Het is binnen dit product mogelijk te kiezen voor een beperkte uitkeringsduur van 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. Kwalitatief is de verzekering (afhankelijk van de parameters uitkeringsdrempel en beoordelingscriterium) dik in orde. Het premieniveau is niet altijd concurrerend genoeg. Ook bij Avero Achmea beschikt ons kantoor over een direct agentschap.

De Avero collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering is specifiek op de markt gebracht voor leden van een maatschap of vennootschap (vanaf 3) tegen eenvoordelige collectieve premie.  De Avero collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering kent een premiepercentage x verzekerd inkomen afhankelijk van het werknemersbestand. Er is hierbij geen verschil in premiestelling tussen een oudere of jongere maat. De solidariteitsgedachte die ooit vanzelfsprekend was is hier dus nog aanwezig. 

Klik hier voor de voorwaarden Avero

Overzicht AOV verzekeraars


Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over arbeidongeschiktheid en wat aovspecialist.nl hier voor u in kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Direct een offerte aanvragen

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!